100% danskproducerede kister af højeste kvalitet
Unikt individuelt kistedesign
Dag til dag levering - også på specialkister
Levering i hele landet

Fuglebjerg kistefabriks inspirationsdag

"Det er meget givende for mig og for vores medarbejdere at komme til inspirationsdag på kistefabrikken.
Det er altid en dag alle glæder sig til. En dag hvor vi får ny viden, og mødes med kolleger fra hele landet. Samtidig bliver vi altid forplejet på fornemste vis. En super hyggelig og givende dag.


Min deltagelse til Fuglebjerg Kistefabriks inspirationsdag giver STOR værdi. Super godt at kunne se varerne, samt få en snak med dem der forhandler. Det er fantastisk givende at bruge en dag sammen med kollegaer, specielt dem vi ikke ser ellers. Vi kan altid lære noget af andre."

- Bedemand Anette Bøgh, www.bedemand-ab.dk
"Tak til Fuglebjerg Kistefabrik for en spændende dag. Alle oplæg var meget spændende og det var lærigt med de udstillere i havde. Altid godt at møde kolleger og høre hvorn det går. 
Jeg syntes det er lige så vigtigt at networke som selve arrangementet."

- Bedemand Dennis Tobiasen, www.byensbedemand.dk
"Flot at der kan samles så mange mennesker en hverdag til Fuglebjerg Kistefabriks inspirationsdag. Spændende nyheder og indlæg om aktuelle emner, samt håndtering af disse - og rigtig godt netværk med de andre bedemænd der er med.
 
Super service fra medarbejderne, og flot traktement af morgenbrød, snack, vand og frokost tillige med relevante og spændende foredragsholdere - det er virkelig fint at det tilbydes uden beregning for de fremmødte. Det virker!

Udstillerne på arrangementet giver værdi fordi, at man her har god mulighed for at stille mere detaljerede spørgsmål og lave aftaler individuelt." 

- Bedemand Mette Torp, www.vedbaekbegravelser.dk
"Inspirationsdagen var så god og jeg havde en rigtig god dag. Det gav stor værdi at se nye ting såsom uld urne og farvener på kisterne og træhjerter til urne."

- Bedemand Karl-Erik Pedersen, www.begravelse-kep.dk
 
"Det er et super flot arrangement, gode foredrag/oplæg og lækker mad. 
Tusinde tak for det. 

Jeg syntes oplæggene fra denne og tidligere inspirationsdage har været gode og relevante. Derudover syntes jeg det er super dejlig at komme ud og møde kollegaer, udstillere, se produkter og få inspiration.

Det er brand ærgerligt  i denne branche at man ikke bare kan lukke forretningen så der kunne komme flere til jeres flotte inspirationsdage. Jeg ved godt nok ikke hvordan man kunne gøre det anderledes end I gør."

 
Bedemand Ole Jungersen, www.bedemanden.dk 
"Meget flot, professionelt arrangeret arrangement med inspirationsdagen. Maden var framragende og den værdi arrangementet gav mig var sparring, nytænkning, nydelse, lærerige foredrag."

- Bedemand, www.houkjaerbegravelse.dk
"Inspirationsdagen er super for mig. Altid godt at få en snak med andre leverandører til branchen. Derudover får jeg en god snak med mange af jeres besøgende bedemænd.
Håber - at jeg fortsat kan komme og fremvise Nilsson rustvogne."


Pedersen & Nielsen automobilforretning a/s,
Benny Nielsen, www.autohus.dk/rustvogne
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 52 58 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Fuglebjerg Kistefabrik

Nøddebovej 4
4200 Slagelse

CVR: 16707538
       

 
Fuglebjerg Kistefabrik | Nøddebovej 4 | 4200 Slagelse | Tlf.: 58525804 | CVR: 16707538