100% danskproducerede kister af højeste kvalitet
Unikt individuelt kistedesign
Dag til dag levering - også på specialkister
Levering i hele landet

Vi er gået all in på bæredygtighed med den nye Orbit kiste

Designet i Danmark • Dansk produceret

Vi har igennem længere tid haft fokus på udvikling af bæredygtige kister, og er nu klar til at lancere vores mest bæredygtige kiste til dato. I udviklingen har vi lagt vægt på dokumenteret bæredygtighed i hele processen – fra træet i skoven til den endelige kiste bliver leveret hos jer.

Og fordi Orbit er noget helt nyt, skal den også i designet adskille sig fra vores øvrige kister. Orbit er vores bud på en værdig ramme om den sidste rejse, uden at gå på kompromis med miljøet, fordi vi har:

Reduceret vægten ned til 10-14 kg

Den meget lave vægt betyder at miljøet belastes mindst muligt ved transport. Samtidig er den væsentligt nemme at håndtere, både for jer og for de pårørende.

Reduceret CO2 udledningen kraftigt i hele processen

Det valgte materiale udleder 85% mindre CO2 ved produktion, og fordi materialet består af 80% mindre træ, skal der benyttes mindre energi til kremering. Vores eget energiforbrug reduceres også kraftigt, fordi der ikke er nogle former for tung bearbejdning involveret i produktionen. Orbit kisten bliver udelukkende skåret med kniv og limet sammen. Dertil er pladerne født med en smuk hvid liner, som overflødiggør maling og lak.

Kontakt os hvis du vil vide mere, eller vil være blandt de første til at kunne tilbyde den mest bæredygtige kiste på markedet.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 52 58 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Fuglebjerg Kistefabrik

Nøddebovej 4
4200 Slagelse

CVR: 16707538
       

 
Fuglebjerg Kistefabrik | Nøddebovej 4 | 4200 Slagelse | Tlf.: 58525804 | CVR: 16707538