100% danskproducerede kister af højeste kvalitet
Unikt individuelt kistedesign
Dag til dag levering - også på specialkister
Levering i hele landet

Fuglebjerg Kistefabrik 

 

- Hos os får du tryghed for personlig service og produkter i højeste kvalitet

Velkommen til Fuglebjerg Kistefabrik – en danskejet kisteproducent til bedemandsforretninger, hvor du udelukkende finder produkter i bedste kvalitet, og hvor du altid vil opleve det højeste serviceniveau fra nærværende personale med dine ønsker og behov i centrum.
 
Hos os får du hurtig levering af det produkt, du behøver. Skal du bruge en specialkiste, kommer vi ud med den hos dig i løbet af 1-2 dage, og alle vores lagervarer har du på den tid, det tager os at fragte dem til din lokation.
 
Med Fuglebjerg Kistefabrik som din samarbejdspartner giver du dine kunder mulighed for at sende deres kære afsted på præcis den måde, de ønsker. Vi tilbyder nemlig individuelt udsmykkede kister og urner, så den sidste afsked bliver så personlig som muligt.
 
Se vores brede produktsortiment ved at følge linket her.
 
Du er altid velkommen til at besøge os på Fuglebjerg Kistefabrik og tage en snak om dine muligheder med os som samarbejdspartner.
 
Alternativt er vores telefoner altid åbne, og derfor skal du ikke tøve med at ringe på telefon 58 52 58 04 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel.
 

På Fuglebjerg Kistefabrik får du service, du ikke finder andre steder

Unik og personlig service

 
Som bedemand fungerer du som tovholder på alle de praktiske spørgsmål, dine kunder har efter et dødsfald.
 
Hos Fuglebjerg Kistefabrik får du altid faglig og personlig rådgivning i hvilken løsning, der er den bedste til din kunde blandt vores produkter. På den måde gør vi det også nemmere for dig at formidle det videre til din kunde.
 
Når du bruger os som samarbejdspartner, vil du også opleve, at vi yder det ekstra. Uanset hvor i landet du befinder dig, kører vi ud og leverer kisten hos dig, og fordi vi altid har to chauffører, slipper du for at være til stede, når vi leverer.
 

Med Fuglebjerg Kistefabrik som samarbejdspartner får du tryghed for, at du giver dine kunder den bedste betjening

 
Med brancheviden helt tilbage fra 1912 kender vi til de danske begravelsestraditioner, og derfor er du hos os også garanteret kompetent rådgivning og produkter, der er skabt med omtanke for mennesker og miljø.
 
Du er altid velkommen på Fuglebjerg Kistefabrik til en branchesnak og et indblik i vores uendelige produktsortiment.
 
Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi fremstiller unikke, individuelle kister og urner til dine kunder, er du også velkommen til at ringe på telefon 58 52 58 04 eller udfylde vores kontaktformular med din henvendelse. 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 52 58 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Fuglebjerg Kistefabrik

Nøddebovej 4
4200 Slagelse

CVR: 16707538
       

 
Fuglebjerg Kistefabrik | Nøddebovej 4 | 4200 Slagelse | Tlf.: 58525804 | CVR: 16707538