100% danskproducerede kister af højeste kvalitet
Unikt individuelt kistedesign
Dag til dag levering - også på specialkister
Levering i hele landet

Her finder du urner i en bred variation af farver, materialer og designs

Hos os finder du et af branchens bredeste udvalg af urner i smukke, personlige designs og i mange forskellige materialer, så du altid finder det produkt, der lever op til dine kunders efterspørgsler.
 
Uanset om dine kunder ønsker en klassisk urne i ler, en smuk træurne eller en hånddekoreret nature urne, har vi blandt vores sortiment netop det, du leder efter.
 
Vi er lagerførende på langt de fleste af vores urner, og det betyder, at din leveringstid bliver kort. Samtidig betyder det, at du blot skal koncentrere dig om at hjælpe dine kunder bedst muligt og trygt overlade urnen til os.
 
Se vores brede sortiment af urner i menuen og find den, der lever op til dine ønsker.
 
Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores urner eller vores andre produkter – vi står altid til rådighed for dig med rådgivning om valg af urne, når du ringer på telefon 58 52 58 04 eller sender din forespørgsel via vores kontaktformular.
 

Med en af vores personlige urner bliver den sidste afsked i afdødes ånd

 
Fordi du hos os finder urner i alle slags former, farver og materialer, er du også sikker på at finde præcis den urne, der lever op til afdøde eller de pårørendes ønske.
 
For eksempel finder du smukke ler-urner med eller uden glasur og med mange forskellige dekorative udtryk – lige fra en smuk, indstøbt rose til elegante guldstriber. Se vores ler-urner her.
 
Ønsker dine kunder en rustik urne, har vi tre forskellige urner i henholdsvis eg, ask, lys bøg, mørk bøg og birk. Se vores træ-urner her.
 
Ønsker afdøde eller pårørende at sprede asken over havet, har vi desuden et lille sortiment af sø urner og askerør.
 

Kontakt os og hør mere om vores urner, priser og andet

 
Vores telefoner er altid åbne, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os med dine spørgsmål eller din bestilling af urner på telefon 58 52 58 04.
 
Du er også meget velkommen til at besøge vores fabrik og se vores udvalg af urner, så du har de bedste forudsætninger for at formidle produkterne videre til dine kunder.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 52 58 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Fuglebjerg Kistefabrik

Nøddebovej 4
4200 Slagelse

CVR: 16707538
       

 
Fuglebjerg Kistefabrik | Nøddebovej 4 | 4200 Slagelse | Tlf.: 58525804 | CVR: 16707538