100% danskproducerede kister af højeste kvalitet
Unikt individuelt kistedesign
Dag til dag levering - også på specialkister
Levering i hele landet

Begravelses- og kremeringskister fra Fuglebjerg Kistefabrik til den personlige afsked

Hos Fuglebjerg Kistefabrik producerer vi begravelseskister og kremeringskister i mange forskellige materialer og med mulighed for personlig udsmykning, så afskeden med den kære afspejler den, personen var.
 
Vores begravelses- og kremeringskister bliver altid produceret med omtanke for både miljø og mennesker. Det betyder, at du som bedemand giver dine kunder det bedste produkt på markedet, når du vælger os som din kisteleverandør.
 
Hos os finder du kister i alle størrelser, og skal du bruge en lagervare, har du kisten samme dag, du bestiller den.
 
Skal du bruge en unik og personlig kremerings- eller begravelseskiste, der bliver smukt udsmykket efter dine kunders ønsker, sørger vi for, at du har den i løbet af 1-2 dage.
 
Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om vores kremeringskister eller vores andre produkter som for eksempel vores urner eller begravelsestilbehør på telefon 58 52 58 04.

Kistefinder

Prøv vores nye kistefinder hvor du kan søge i blandt alle vores kister.
Prøv den her

Hos os får du begravelses- og kremeringskister i dansk design og med hurtig levering

 
På Fuglebjerg Kistefabrik finder du danskproducerede kister i højeste kvalitet, så du altid leverer det bedste produkt til dine kunder.
 
Vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse, og derfor vil du også opleve det højeste serviceniveau, når du samarbejder med os.
 
For eksempel kører vi kister ud til hele landet, og vi har altid to chauffører til at bære kisten ud af lastbilen, så du ikke selv behøver at være til stede.
 
Skal du bruge en begravelses- eller kremeringskiste med meget kort varsel, er vi også klar til at hjælpe dig, så dine kunder får den bedste oplevelse hos dig. Vores telefoner er altid åbne, og derfor er du velkommen til at kontakte os i alle døgnets timer.

Find smukke, personlige begravelses- og kremeringskister her

 
Der er ingen grænser for det personlige præg, der kan sættes på vores kister. Alt lige fra guirlander og kors til folieindpakning med motiv eller maling i alle ønskede farver tilbyder vi på vores kistefabrik.
 
Se et udpluk af vores begravelses- og kremeringskister her på siden – og tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Du kan kontakte os på telefon 58 52 58 04 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 52 58 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Fuglebjerg Kistefabrik

Nøddebovej 4
4200 Slagelse

CVR: 16707538
       

 
Fuglebjerg Kistefabrik | Nøddebovej 4 | 4200 Slagelse | Tlf.: 58525804 | CVR: 16707538