100% danskproducerede kister af højeste kvalitet
Unikt individuelt kistedesign
Dag til dag levering - også på specialkister
Levering i hele landet

Kistedekoration, urnedekoration og tilbehør:

Gør den sidste afsked smuk og personlig 

Kistedekoration og tilbehør til kister er hos os meget mere end blot bårebuketten. På vores fabrik fremstiller vi kister, der udsmykkes med for eksempel folie med et helt unikt og personligt motiv, korsskruer, guirlander, stropper eller bærestænger.
 
Med personlig kistedekoration bliver begravelsen eller bisættelsen fuldstændig i afdødes og pårørendes ånd, og et menneske bliver sendt af sted på den mest personlige måde.
 
Ønskes der en kiste i afdødes yndlingsfarve, skal vi blot bruge en RAL-kode, så sørger vi for, at kisten får den ønskede farve.
 
Selvom dine kunder ønsker en unik kiste, er vores leveringstid max 2 dage. Det betyder, at du også yder den bedste service for dine kunder, når du samarbejder med os.

Det samme gælder for vores urner, som dine kunder også finder i en lang række personlige designs.
 
Du er meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål eller din bestilling – enten ved at ringe på telefon 58 52 58 04 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
 

Kistedekoration giver det personlige farvel

 
Et menneskes liv er fyldt med glæder, sorger, oplevelser, udfordringer, minder og gode stunder med familie og omgangskreds. Fordi de mennesker, vi elsker, sætter et aftryk i os, ønsker mange i dag at sende deres kære videre på en måde, som understreger vedkommendes liv.
 
Derfor er udvalget af kistedekorationer, urnedekorationer og tilbehør også steget i takt med, at dine kunder ønsker at gøre ceremonien så smuk og personlig som muligt.
 
Fuglebjerg Kistefabrik har både kister, som allerede er dekoreret med for eksempel hjerter eller palmer og urner, som findes i en lang række smukke motiver og materialer.

Ønsker dine kunder at få et helt specifikt motiv som kistedekoration, tilbyder vi at overtrække kisten med en folieindpakning af netop det motiv.
 
Det eneste, vi skal bruge, er et billede af det motiv, der ønskes. Det betyder, at der er ubegrænsede mulighed for at få et unikt og personligt motiv dekoreret på sin kiste, uanset om det for eksempel skal være en smuk solnedgang, et billede af et kæledyr eller andet.
 

Besøg vores fabrik og se vores store udvalg af kistedekorationer

 
Du er altid meget velkommen til at besøge os på vores fabrik i Slagelse til en faglig snak og en fremvisning af vores forskellige kister og kistedekorationer.
 
På den måde bliver det også nemmere for dig som bedemand at formidle de bedste løsninger videre til de pårørende på en professionel og personlig måde.
 
Har du spørgsmål til vores kistedekorationer eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 52 58 04 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 52 58 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Fuglebjerg Kistefabrik

Nøddebovej 4
4200 Slagelse

CVR: 16707538
       

 
Fuglebjerg Kistefabrik | Nøddebovej 4 | 4200 Slagelse | Tlf.: 58525804 | CVR: 16707538